Geen verzendkosten
Vanaf €200 gratis verzending
naar Nederland en België

Veilig betalen
Direct afrekenen met iDEAL
PayPal, Credit Card en MisterCash

Klantenservice
Snel antwoord op al je vragen

Handschoenen

Hier koop je de beste verwarmde handschoenen

Ken je dat probleem? Je bent buiten aan het werk, op de fiets onderweg naar je werk of je maakt en tocht op de motor. En ondanks dat je handschoenen draagt zijn je vingers bij aankomst of vaak nog eerder zo stijf van de kou dat je ze maar amper kunt bewegen. Dit probleem los je eenvoudig op door verwarmde handschoenen te dragen. Hiermee voorkom je verkleumde handen en vingers en voel je je bij de meest extreme kou altijd comfortabel.

Zonder problemen buiten werken

Als je in de wintermaanden buiten moet werken dan zijn koude handen vaak een probleem. Met de verwarmde handschoenen van onze topmerken Gerbing, Keis en Lenz. Om comfortabel buiten te kunnen werken met temperaturen rond of ver onder het vriespunt draag je de verwarmde handschoenen op batterijen van Gerbing en Lenz. Deze handschoenen belemmeren je niet bij je werkzaamheden en voorkomen dat je last krijgt van koude handen en koude vingers.

Met warme handen op de motor

Ben jij zo’n diehard die zijn motor het hele jaar rijdt in plaats van hem in oktober in de winterstalling te zetten en pas weer tevoorschijn te halen als de lente begint? Dan ken je vast het probleem van koude handen ondanks dat je motorhandschoenen draagt. Dit kun je eenvoudig oplossen door onze elektrische handschoenen te dragen van onze gewaardeerde merken Gerbing en Keis. Deze handschoenen sluit je eenvoudig aan op de accu en je handen worden automatisch verwarmd. Als je handen niet verkleumd zijn door de kou voorkom je ook ongelukken, doordat je altijd accuraat kunt anticiperen op verkeerssituaties. Soms moet je in een fractie van een seconde een beslissing nemen over links of rechts, remmen of gas geven. En dat gaat niet als je handen niet snel genoeg op een commando vanuit de hersenen kunnen reageren omdat ze verkleumd zijn.

Koude allergie

Er zijn mensen die lijden aan zogenaamde koude allergie. Als zij koude handen, voeten of ledematen krijgen dan ontstaat een rode uitslag en treedt gevoelloosheid en verstijving op. Deze allergie kan zo ernstig zijn dat het functioneren in de kou onmogelijk wordt. Als jij hier ook last van hebt dan vermijd je nu wellicht het buiten zijn als de temperatuur te laag is. Wil of moet je toch naar buiten met lage temperaturen dan heb je vast en zeker baat bij verwarmde handschoenen op batterij of elektrisch verwarmde handschoenen. Hiermee voorkom je dat je last krijgt van je allergie en kun je zonder problemen functioneren ook als de temperatuur ver benden het vriespunt ligt.

Werken in koelcellen

Werken in koelcellen kan riskant zijn. Je kunt, ook als je beschermende kleding draagt, maar een bepaalde periode in zo’n koelcel werken. Hier zijn in de Arbowet ook regels voor opgesteld. Maar dan nog is het geen pretje. Als je ‘gewone’ handschoenen draagt zal dit maar ten dele soelaas bieden. Op een gegeven moment dringt de kou door de stof heen en krijg je last van koude vingers. Om te voorkomen dat je met bevroren vingers uit de koelcel komt kun je verwarmde handschoenen op batterijen dragen. Hiermee kun je probleemloos werken onder deze toch wel extreme omstandigheden.

Weergegeven:
Sorteren op: